Ik ben Martine Pastoor-Kolkman, getrouwd met Eric Pastoor en wij wonen met onze 2 honden, 2 katten en een stuk of tien vogeltjes in Oldemarkt.

In 2010 zijn we getrouwd en sindsdien woon ik ook hier.  Oldemarkt is een klein dorp in de kop van Overijssel, je bent met 3 minuten in Friesland, loop je de andere kant op, sta je voor je het weet in de weerribben. Wij wonen dus in een prachtige omgeving.

 

In mijn leven heb ik het nodige meegemaakt wat mij heeft doen besluiten om een oase te bieden voor vrouwen die wel een rustpunt kunnen gebruiken. 

Sinds mijn kinderjaren heb ik altijd wel last gehad van depressieve buien (winterdepressies), faalangst,  onzekerheden, gevoel hebben dat ik een buitenbeentje was. De spanningen die ik voelde uitten zich in buikpijn en misselijkheid, later kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben en spanningen in een ruimte erg snel oppik.

  In 2004/2005 heb ik een zware burn out gehad waardoor ik bijna een jaar lang intensieve groepstherapie heb gevolgd en het ook zolang heeft geduurd voor ik weer volledig aan het werk was. 

Toen Eric en ik getrouwd waren wilden we graag een eigen gezin, helaas mocht dit niet zo zijn omdat ik onvruchtbaar bleek te zijn. Dit was een zware periode in ons leven.

Uiteindelijk is in februari 2016 mijn Baarmoeder, eileiders en 1 eierstok verwijderd.

O.a. door mijn emotie- eten en het moeilijk kunnen verwerken van mijn ongewilde kinderloosheid woog ik uiteindelijk  bijna 138 kilo.  Ik ben niet ongelukkig geweest met mijn figuur maar omdat ik gezond wil blijven heb ik hulp gezocht en in september 2016  heb ik een gastric bypass gekregen.  Dit is een probaat hulpmiddel voor mij, ik ben inmiddels 52 kilo afgevallen en ben nog steeds gezond.     

Door al deze ervaringen ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is dat ik bewust tijd neem voor mezelf,  om in balans te blijven en de verbinding met mezelf niet kwijt te raken.    Inmiddels is het eind mei 2019... De balans is letterlijk zoek geweest de laatste 7 weken. 12 april ben ik plotsdoof geworden aan mijn rechter oor en is mijn evenwichtsorgaan rechts uitgeschakeld. Ik werd letterlijk met de neus op de feiten gedrukt wat er kan gebeuren als je niet in balans leeft!! Mijn gehoorschade blijft maar de balans keert terug, op meer manieren dan alleen in mijn gezondheid. 

Ik ga nog meer mijn hart volgen want dat klopt💕

Dat is precies wat ik  jou ook gun!!

Een moment van rust, een aanraking met liefde en dat je er mag zijn zoals je bent. Een moment waarop er geen  oordeel is .  Niemand die iets van je vind!  Van daaruit kun je groeien naar meer vreugde vrede en vrolijkheid.

Jij bent jij en dat is goed!!   

Ik kan jou ondersteuning bieden door o.a. massages, Aroma Freedom Technique sessie, Aroma Reset, Feelingskit, en het dagelijks integreren van essentiële oliën in je leven.