AromaZorg

In 2017 ben ik in aanraking gekomen met aromatherapie. Dat was een geweldige ervaring. Tijdens een 2 daagse cursus heb ik de beginselen geleerd. Sindsdien heb ik nog een aantal workshops gevolgd en ben ik aan het sparen voor mijn volgende cursus zodat ik jullie nog meer van dienst kan zijn.

Tegenwoordig gebruik ik zelf elke dag essentiële oliën, in mijn wasmiddel (wat ik tegenwoordig zelf maak en dus precies weet wat er in komt) in mijn deodorant, ik gebruik eigengemaakte tandpasta, dagcréme, anti vlooien en anti teek olie voor mijn honden, schoonmaakmiddel, enz enz.

Zelfs mijn man (een nuchter persoon met de nodige vragen) is helemaal om.  Hij gebruikt nu dagelijks verschillende oliën, al naar gelang hij ze nodig heeft.

Inmiddels heb ik verscheidene mensen mogen ondersteunen met een op maat gemaakte olieblend.  Een paar voorbeelden:  een slaapmix om beter in slaap te kunnen komen, een handcréme als ondersteuning bij het herstel van de huid na  chemo-therapie, anti-stress roller, een mix wat helpt wanneer je bijvoorbeeld op vakantie te veel hebt gegeten;) zo kan ik nog wel even doorgaan.  

Het is geweldig om te zien hoe mijn leven en dat van mijn man aan het veranderen is in positieve zin nu we elke dag essentiële oliën gebruiken en supplementen.

Dat gun ik jouw ook!!  

Heb je vragen of wil je meer informatie, schroom dan niet en neem contact met mij op, wie weet kan ik jouw ook ondersteunen met een op maat gemaakte blend.

Via facebook  Oase-Onderweg kun je mij volgen en ik heb er een besloten groep (Olie-Oase) waar we recepten delen en waar ruimte is voor het stellen van vragen, delen van succes-verhalen en ook juist wanneer een olie niet het gewenste resultaat heeft gebracht. Dan kunnen we samen op zoek naar een andere olie remedie. Deze groep is besloten zodat je niet bang hoeft te zijn dat je vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen.

Hoe mooi is het als we elkaar ondersteunen  op weg naar een gezonder, veiliger en tevreden leven.

 

In mijn praktijk maak ik gebruik van de oliën van Young Living.

 

 

 

AromaZorg kun je op diverse manieren toepassen. Bijvoorbeeld met een diffuser. Zodat je de heerlijke geur kunt inademen. Met een Olie-Oase roller, een crème, massageolie.... De keuze is reuze!  Of je nu hulp zoekt bij de ondersteuning van:.

  • Een blaasontsteking
  • Kalknagels
  • Kapotte handen veroorzaakt door stress
  • Buikpijn 
  • Migraine
  • Rugpijn
  • Slaap uitdagingen bij kinderen en volwassenen
  • Winterdip
  • Gebrek aan energie
  • vul zelf maar in

 

Wil je weten of ik ook iets voor jouw of jouw gezin kan betekenen met AromaZorg?

Je kunt me bereiken via:. 0634343741.  ontspanning@oase-onderweg.nl

 

Disclaimer:

*Ik ben niet medisch onderlegd. Ik stel geen diagnose, behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medischa advies Ook al zijn de essentiële oliën van Young Living veilig om te gebruiken, ik raad altijd aan om bij medische klachten of medicatie eerst met je huisarts/dierenarts te overleggen voordat je overgaat tot het gebruik van essentiële oliën.

De informatie  die  gedeeld wordt op deze pagina is alleen bedoeld voor educatie . Deze producten zijn niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of  voorkomen van een ziekte. Iedereen die ziek is een ziekte heeft of gewond is moet naar een arts. Het is niet de bedoeling dat men gaat zelf diagnosticeren.